İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Hasan Kalyoncu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği akademisyenleri, inşaat mühendisleri ve öğrencilerden oluşan heyet, SANKO Holding’in çimento sektöründeki yatırımı Çimko Çimento ve Beton Sanayi’nin Narlı Çimento Fabrikası ve Gaziantep beton santraline teknik gezi düzenledi.  
Gelen heyeti tesislerde karşılayan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Kalite, SANKO Holding’in tüm sektörlerdeki her işinde olduğu gibi, çimentoda da önceliğidir” dedi. Babası merhum Sani Konukoğlu’nun “işi müşteri öğretir” dediğini anımsatan Konukoğlu, “Her zaman daha iyisini yapabilmemiz ve sizlerin de daha iyi işler ortaya çıkarmanız için görüşlerinizi bize bildirmenizi isteriz. Bizlerle sürekli, zaman kısıtlaması olmadan iletişimde olmanızdan mutluluk duyarız. Çünkü biz çözüm odaklı bir firmayız” diye konuştu.  
Konukoğlu yaptığı konuşmada, “Yaptığınız bina ne sizin ne müteahhidin ne bizim ne de oturanın. Hepimizin binası. Elbirliği ile en iyisini yapmalıyız” ifadesini kullandı.
Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Cenker Mirzaoğlu da, çimento ve hazır beton sektöründe 25 yıla yakın süredir müşteri odaklı olarak başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Mirzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:  
“Çimko olarak 1995 yılında çıktığımız yolculukta sürekli büyüyerek sizlere daha yakın oluyoruz. İki entegre fabrika, iki paketleme tesisi ve 20 hazır beton tesisiyle sizlere ürün ve hizmet sunuyoruz. Sizlerin projelendirerek hayat verdiğiniz yapılara özel sunduğumuz ürün ve hizmetleri saha ziyaretimizde tanıtacağız. Birlikte büyüyen bir aile olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyduğumuzu tekrarlamak istiyorum.”
Çimko Hazır Beton Teknik Operasyonlar Direktörü Mustafa Demirci, günümüzde özellikle kimyasal ve mineral katkıların betonda kullanılması ile yüksek dayanımlı betonlar üretildiğine dikkat çekerek, “İyi beton; hizmet ömrü boyunca maruz kaldığı yüklerle birlikte çevre etkilerine karşı fiziksel ve kimyasal bütünlüğünü koruyabilen, dayanımı yüksek, geçirimsiz betondur” dedi.
Çimko Hazır Beton Akdeniz Bölge Müdürü İrfan Coşkun’da, yaptığı sunumda çimento ve hazır beton maliyet artışlarının konut tipi bina maliyetlerine etkilerinden bahsetti. Coşkun, günümüzde barınma ihtiyacının sonucu olarak ortaya çıkan inşaat sektörünün, günümüz koşullarında ekonominin dinamolarından biri haline geldiğini ve hazır betonun gelişmiş ülkelerde vazgeçilmez bir yapı malzemesi olduğunu kaydetti.
Çimko Çimento Teknik Direktörü Fatih Aktaş, “Tesisimizde tüm otomasyon sistemleri kurulmuş ve merkezi kumanda odasından kontrol edilmektedir. Çalışanlarımıza yatırım ve eğitim olanağı sağlayarak, sürdürülebilir çalışma koşulları oluşturuyoruz” dedi.
Program sonrası İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk Çimko Çimento Genel Müdürü Cenker Mirzaoğlu’na plaket takdim etmesi ile program son buldu.

Paylaş

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Yorum Yap

© 2022 CemenTürk Dergisi - Tüm Hakları Saklıdır.

HAKKIMIZDA

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Exit mobile version