Öznur LAWRIE
Satış ve Pazarlama Müdürü
Set Teknik
2004 yılında Teknik Emniyet ve Çevre Teknolojileri konularında çözüm üretmek amacıyla kurulan firmamız Set Teknik 12 yıldır başarılarını katlayarak arttırmayı sürdürmüştür. 2015 yılı ortasından itibaren başlayan değişim süreci içerisinde 2016 yılı için planlanan neredeyse tüm hedeflerimize ulaşmanın verdiği haklı gururu duymaktayız.
Gaz algılama grubunda HONEYWELL, gaz analiz grubunda ise SIEMENS markalarıyla yola çıkılmıştır. 2007 yılında ECOPHYSICS firmasından distribütörlük alınması ile kemilüminesans (kimyasal ışıma) metodu ile ölçüm yapan NO, NO2 ve NOX analizörleri, 2008 yılı başında da DURAG firmasından distribütörlük alınması ile toz, debi cihazları ve yanma prosesi kontrol ürünlerini yelpazesine ekleyen firmamız emisyon ölçümleri konusunda da hizmet alanını genişletmiştir. Emisyon ölçümünde örnekleme ekipmanları üreticisi M&C markasıyla 2009 yılında işbirliğine gidilmiştir. 2014 yılında KÜHME firması ile endüstriyel vanalar, 2015 yılında ENOTEC firması ile zirkonyum O2 analizörleri ve GASMET firması ile FTIR analizörleri ürün portföyüne eklenmiştir.
Kalite ilkemiz; daha temiz bir çevre ve daha güvenli bir çalışma ortamı yaratmak için gerekli olan teknik emniyet ve çevre kirliliği analiz teknolojilerini, en uygun şartlarda, düşük maliyet ve yüksek kalitede, tam zamanında, müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda sunmak olup, toplam kalite hedeflerini yakalayarak sürdürebilirliğini temin etme hedefimize her yıl olduğu gibi bu yıl da ulaştık.
2016 yılında özellikle çevre teknolojileri bölümümüze yeni eklenen ENOTEC CEMTEC Probu ile Fırın intikal gaz analizinde %95 ölçüm sürekliliğini sağlayabiliyor olmamız ve GASMET FTIR analizörlerinin sertifikalarında yapılan güncellemelerle birlikte çözümlerimiz teknik ve ticari olarak tercih edilir olmayı başarmıştır.
Tedarikçilerimizle olan ilişkilerimizin daha da güçlenmesi ve büyüyen kadromuzla müşterilerimize en iyi çözümleri sunarak başarılı işlere imza atmaktan gurur duyuyoruz. Firmamızın katlanan başarılarında müşterilerimizin bize duyduğu güvenin temel olmasından dolayı da tüm müşterilerimize teşekkürü borç biliriz.
2017 yılında da çalışanlarımıza yaptığımız yatırımları büyüterek sunduğumuz çözüm ve hizmet kalitesini daha da üst seviyelere çıkartmayı ve genişleyen ürün portföyümüzle de her sektörde teknik emniyet ve çevre teknolojileri konularında en iyi çözümleri sunmayı hedeflemekteyiz.

Paylaş

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Yorum Yap

© 2022 CemenTürk Dergisi - Tüm Hakları Saklıdır.

HAKKIMIZDA

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Exit mobile version