Öznur SUN

Satış ve Teknik Hizmetler Direktörü

Set Teknik
Bir önceki yıl hayatlarımıza giren pandemi kelimesini 2021’in tamamında deneyimlemeye devam etmiş olmamız, çalışma yöntemlerimizde yapmış olduğumuz değişikliklerin düzenlenmesi ve geliştirilebilmesi için bizlere bir platform sağlamış oldu. Ülkemizde yaşanmış olan orman yangınları ve müsilaj hepimizi derinden etkilemekle birlikte doğamızın korunması ve bizlerin de bizi çevreleyen koşulların daha da fazla farkına varmamıza sebep oldu. Firmamızın da çalışma alanlarının sadece tesislere değil aynı zamanda çevresel faktörlerin kontrol edilebilmesiyle doğaya katkıları dolayısıyla yaptığımız işin anlamı daha fazla önem kazandı. Tüm bu bilinçle birlikte, temsil ettiğimiz markaların da gücüyle gücümüze güç katmaya devam ettiğimiz bir yıl oldu. Genişleyen ürün portföyümüzle farklı proseslerde yeni çözümler sunmaya başlarken, çalıştığımız tüm alanlarda çözüm odaklı mühendislik hizmeti vermeye devam ettik.
Pandeminin materyal teminine etkisi, çalıştığımız her alanda önümüze çıkan en büyük engel oldu

2021 yılında çok sayıda olay yaşandı ve bu olayların birçoğunun da etkisini hissetmeye devam ediyoruz ve bir süre de etmeye devam edeceğiz gibi görünüyor. Dünya genelinde pandeminin materyal teminine etkisi, çalıştığımız her alanda önümüze çıkan en büyük engel oldu ve etkisinin 2022 yılında da süreceğini düşünüyoruz. Benzer şekilde lojistik ağının da etkilendiği bir yıl oldu.
Tüm bunlar da üretim maliyetlerinin artmasına neden olurken, bilinmez piyasa koşullarıyla da birleşerek yatırım maliyetlerinin artmasını sağladı. Aslında tüm yaşanılan olayların birbiriyle bağlantısı olması nedeniyle de yaşanılan olaylardan etkilenmeyen bir alan olmadı diyebiliriz. 2021 yılı bize daha esnek olmayı ve daha az maliyetle daha verimli çözümler sunmamız gerektiğini yaşatan bir yıl oldu.
Firmamız kurulduğu günden bugüne kadar her yıl büyüme gösteren ve sunduğu çözümlere yenilerine eklemeyi hedefleyen bir firma oldu. Bu hedeflerimizden sapmadığımız ve gelişmeye devam ettiğimiz başarılı bir yıl oldu. Yılı hedeflediğimiz cironun %9 üzerinde kapatmış olmamız 2022’ye daha güçlü başlamış olmamıza imkân sağladı. Sunduğumuz yeni çözümlerle farklı sektörlerde öncü olmaya devam ettik. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle birlikte yıl içerisinde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar yaparak bunları ölçebildiğimiz ve gelişime yönelik yatırımlar yaptığımız bir yıldı. Tüm zorlu koşullara rağmen çalışanlarımızın çalışma koşullarını da iyileştirmeye yönelik aksiyon aldık ve şirket içi eğitimlerimize devam ettik. Çalıştığımız alanlardaki uzmanlığımızı müşterilerimize daha iyi aktarabilmek adına yıl içerisinde çok sayıda sektöre ve uygulamaya özel blog yazılarımızla müşterilerimize ulaşmaya devam ettik.
2023 yılında hayata geçireceğimiz dijital bir altyapıyla daha hızlı ve verimli çalışmayı hedefliyoruz

2022 yılında en önemli hedefimiz her zaman olduğu gibi en doğru ve kaliteli çözümleri sunmaya devam etmek ve hizmet kalitemizi de geliştirme yönünde yatırımlar yapmak olacaktır. Sözleşmeli hizmet verdiğimiz müşterilerimize ayrıcalıkların da sunulacağı bir hizmet paketi üzerinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 2022 yılında odaklanacağımız bir diğer önemli konu ise dijital dönüşüm olacak. 2023 yılında hayata geçireceğimiz dijital bir altyapıyla hem şirket içi hem de şirket dışında daha hızlı ve verimli çalışmayı hedefliyoruz.
 

Paylaş

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Yorum Yap

© 2022 CemenTürk Dergisi - Tüm Hakları Saklıdır.

HAKKIMIZDA

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Exit mobile version