Özkan ÖZINANÇ
Kompresör Tekniği Yağsız Hava Bölüm Müdürü
Atlas Copco
2016 yılı, endüstriyel ekipman satışı yapan firmalar adına kolay bir yıl değildi. Yıl içinde gerçekleşen farklı olumsuzluklardan ötürü bazı yatırımların bir süre ertelenmesi, dondurulması ve iptal edilmesi söz konusu oldu. Atlas Copco Kompresör Tekniği Yağsız Hava Bölümü olarak müşterilerimizin mevcut projelerine ağırlık vererek katma değer yaratan sistemlerin hayata geçmesine destek olduk. Enerji verimliliği ise, her türlü olumsuzluğun dışında müşterilerimizin kesinlikle vazgeçmediği bir konu olmaya devam etti.
2016 yılı içinde, komple yeni çimento tesisi, mevcut tesisteki kapasite artışı ve enerji verimliliği ile modernizasyon kapsamında satışlar gerçekleştirerek sektörün tüm basınçlı hava ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunduk. Ek olarak, basınçlı hava kalitesinin iyileştirilmesi adına, basınçlı havada kalan suyu ve nemi asgari seviyeye düşüren adsorpsiyonlu tip kurutucularımızı tedarik ettik. Bu kurutucular, basınç altında çiğlenme noktasını -70°C seviyesine düşürerek olası tüm problemleri ortadan kaldırıyor.
Ayrıca yıl içinde sektörün ihtiyacı olmaya devam eden düşük basınçlı hava üretiminde, verimlilik konusuna da ağırlık verdik. Ağırlıklı olarak pnömatik taşıma uygulamasında tercih edilen blower ekipmanlarımızın sağladığı %30’a varan enerji tasarrufu, müşterilerimizin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Devam eden inşaat, altyapı projeleri ve ülkemizin potansiyelini göz önüne aldığımızda 2017 yılında da çimento sektöründe yatırımların devam edeceğini öngörüyoruz.
Bu yıl da müşterimizin çözüm ortağı ve danışmanı olmaya devam edeceğiz. Sahip olduğumuz yetkin satış ağının en önemli misyonu müşterimizin ihtiyaçlarını doğru analiz etmek ve ihtiyacına en uygun çözümü önererek enerjiden, dolayısı ile paradan tasarruf etmesini sağlamak. Çimento sektörü gibi zorlu koşullara uygun ve dayanıklılığı ile ön plana çıkan ürünlerimizin satış sonrası hizmetleri de bizim için çok önemli. Türkiye geneline yayılan 7/24 servis hizmetimiz ve deneyimli servis teknisyenlerimizle pazarda fark yaratmaya devam edeceğiz.
2017 yılı için önceliğimiz enerji verimliliği, uzun dönemli iş ortaklığı ve kaliteli hizmet sunmak.

Paylaş

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Yorum Yap

© 2022 CemenTürk Dergisi - Tüm Hakları Saklıdır.

HAKKIMIZDA

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Exit mobile version