Sürdürülebilir verimlilik çözümleri sağlayan Atlas Copco 68 ülkeden 900’ün üzerinde katılımcı ile uluslararası satış etkinliği düzenledi. Etkinlikte, basınçlı hava nitrojen yeni ürün çeşitleri tanıtıldı.
Smart AIR Çözümleri, müşterilerimize ekipmanları için en düşük kullanım ömrü maliyetleri sunmak için tasarlanmış eksiksiz hava veya gaz çözümleridir. Kompresörleri, blower’ları ve booster’ları hava kurutucular, soğutucular, nitrojen jeneratörler, filtreler ve enerji geri kazanım çözümleri gibi kaliteli hava çözümleriyle birleştirir ve en verimli ve güvenilir şekilde birlikte çalışmak için tamamen optimize edilmiştir. Smart AIR çözümlerimiz tüm müşterilerimiz için geçerlidir ve yalnızca ürünlerle sınırlı kalmayıp hizmetleri de içerir.
Herbiri enerji verimliliği, güvenilirlik ve hava kalitesi açısından mümkün olan en iyi performans için optimize edilen toplam 12 yeni ürün piyasaya sürüldü.
Yeni düşük basınçlı blower serileri ZB ve ZM santrifüj ürünlerini, ZS vidalı blower’ları ve ZL lob blower’ları içerir. Bu ürünler, yeni kompakt tasarımlarla, kurulum esnekliğini artıran mevcut serilerin uzantısıdır.
Yepyeni ZT 90-160 VSD/ZR 90-160 VSD+ ve GA 90+-160 (VSD+) hava kompresörleri, önceki nesillere oranla önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlıyor. Büyük ölçekli müşteriler için akış aralıklarını ve enerji tasarrufunu artıran yeni ZH 1000-3150 santrifüj kompresörleri ve 42 Bar’a kadar basınca ihtiyaç duyan müşteriler için yeni ZP yüksek basınçlı hava soğutmalı pack serisi de lansmanda tanıtıldı.
Ürün lansmanını tamamlamak için garantili -40 0C çiğ noktası ve minimum enerji tüketimine sahip yeni yenilikçi MDG döner tamburlu kurutucu serisiyle birlikte üç yeni kaliteli hava ürünü ve alandan tasarruf sağlayan ikili filtre tasarımı ve yeni etkinleştirilen karbon kulesi serisi de tanıtıldı.
Tam basınçlı hava sistemlerinin kontrolünü ve izlenmesini en üst düzeye çıkarmak için Atlas Copco, yeni Optimizer 4.0 merkezi kontrol ve izleme sistemini geliştirdi. Bu, servis aralıklarını en aza indirmek için gerekli basıncın sağlanmasını garantilerken veya çalışma saatlerini dengelerken hava kompresörleri ve kurutucuların en verimli kombinasyonunu kullanarak basınçlı hava sistemini optimize eder.
Tamamen Endüstri 4.0 uyumlu Optimizer 4.0, Nesnelerin İnterneti teknolojisini kullanırken ekipman performansını yükseltmek, önleyici bakımı iyileştirmek ve enerji verimliliğini daha da artırmak için basınçlı hava sisteminin diğer ağ bağlantılı akıllı cihazlarla dijital entegrasyonunu sağlar.

Paylaş

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Yorum Yap

© 2022 CemenTürk Dergisi - Tüm Hakları Saklıdır.

HAKKIMIZDA

CemenTürk, 2008 yılından itibaren iki ayda bir yayınlanan hazır beton ve çimento sektörüne ait bir sektör dergisidir. AjansGN’nin öncü, yenilikçi ve istikrarlı kimliğiyle sektörel yayıncılığa önemli bir ivme kazandıran CemenTürk, sektörün ortak sesi olmaya devam etmektedir.

Exit mobile version